Followers

Sunday, 16 October 2011

JANA INCOME DENGAN BEAUTIFUL

www.tips-fb.com
Sudah menjadi lumrah kalau nak jd kaya kite kene ubah hidup kite ,bukan hanya melihat kesenagan org lain tapi kene fikir macamna nak jadi senang cam org lain.Nak tau macamna saya leh terjebak dgan bisnes Beautiful nie?????mula2 saya yang pakai korset nie setelah berjaya menarik perhatian kawan2 ditempat kerja ,mereka mula tanya apa saya pakai apa lagi sy share la ngan diaorg,boleh dikata hampir 5 org la yg beli ngan saya,Aduhai rezeki datang bergolek....tu la x rugi kalau kite mencuba dulu.barula org lain akan follow,dalam masa 3 bulan jer saya just jual beautiful n promote kat member2,memang berhasil la la n tercapai la impian saya untuk jejak kaki ke negara orang.time tu syarikat haio taja untuk pergi ke HONGKONG.saya dapat 2 tiket n time tu bersyukur sgt2 sebab leh bawa husband skali..kalau nak g ngan duit sendiri memeang leh tapi pakej yang dia tawar sume 5 STAR.kite just bawa diri n duit shopping jer tau.memang BEST GILER2.JOM JOIN SEKARANG

NAK CUTTING,SHAPPING AND BEAUTY???

www.tips-fb.com
SALAM SEJAHTERA....untuk kaum hawa diluar sana yang inginkan cutting,shapping and beauty body yang menarik  xperlu tunggu lama dgn membuang masa dan duit .Cubalah korset "PREMIUM BEAUTIFUL" AMAZING!!!!,saya x suka citer tentang orang lain tapi nie citer pengalaman  saya sendiri selepas menggunakan sendiri korset nie...saya nie memang penggemar korset xkisah la wapa harga janji  body mengancam.. selepas saya bersalin anak ke2 ni la cutting saya berubah n sume baju kesayangan saya sume x muat dipakai.faham2!!je la kije nurse ni body kene cantik baru la nak kije pun semangat.
    suatu hari saya terbaca dalam facebook mengenai korset" PREMIUM BEAUTIFUL" walaupun pun saya tau harganya mencecah RM 2k ++ saya tekad untuk membelinya sebab korset nie WARANTYnya seumur hidup dan mempunyai FIR yang lagi BESTNYA! kalau kite pakai memang dia ikut saiz cutting kite bkn dalam saiz M,L,XL.dalam masa 3 minggu jer telah menunjukkan perubahan,Alhamdulilah...ni gambar bersama puteri kesayangan saya NUR SOFEA BATRISYA